بوستر پمپ ساختمان FUNDAMENTALS EXPLAINED

بوستر پمپ ساختمان Fundamentals Explained

بوستر پمپ ساختمان Fundamentals Explained

Blog Article

بوستر پمپ آتش‌نشانی انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع پمپ، محرک، نحوه کنترل فشار و ظرفیت تقسیم‌بندی می‌شوند. این تجهیزات به عنوان یکی از مهم‌ترین تجهیزات ایمنی
https://payagostaresh.co/wp-content/uploads/2024/09/vg-01-1000x1000-1.jpg

در ساختمان‌ها و تأسیسات صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در برخی از مناطق، به دلیل کمبود فشار آب شهری، از بوستر پمپ برای افزایش فشار آب استفاده می‌شود.

رایکا صنعت، یکی از شرکت‌های معتبر در زمینه عرضه انواع بوستر پمپ‌های دور ثابت و دور متغیر از برندهای معروف با ضمانت‌نامه معتبر میباشد. بوستر پمپ‌های رایکا صنعت از کیفیت و راندمان بالا و قیمت مناسب برخوردار هستند و می‌توانند برای طیف وسیعی از کاربردها مورد استفاده قرار بگیرند.

به لوله کلکتور می‌تواند چند خط لوله وارد و چند خط لوله از آن خارج شود.

محل قرارگیری فشار سنج برای پمپ اصلی یا جوکی پمپ هم بر روی مسیر مکش درست قبل از پمپ و هم بر روی مسیر دهش درست پس از پمپ می‌باشد.

در این مقاله سعی کردیم برای شما مواردی که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب مهم است را شرح دهیم و به شما بگوییم که در زمان نصب به نکاتی که گفته شده است حتما دقت داشته باشید و اگر مشکلی پیش آمد از متخصصان این حوزه کمک بگیرید.

کلکتور، تابلو برق، شیرآلات، لرزه گیر، الکتروپمپ ها، کنترلر بوستر پمپ، منبع های تحت فشار و کنترل فشار و لوازم اندازه گیری

در بوستر here پمپ آتشنشانی ساده، از دو یا چند الکتروپمپ اصلی که مشخصات یکسانی دارند استفاده شده است. اما در بوستر پمپ آتشنشانی الکتروپمپ پیشرو، از یک جوکی پمپ و یک یا چند الکتروپمپ اصلی استفاده می شود.

از بوستر پمپ در مکان‌هایی استفاده می‌شود که به فشار آب بیشتر از حد معمول نیاز دارند، مانند:

بوستر پمپ آتشنشانی چگونه کار می‌کند؟ این پمپ‌ها با افزایش فشار آب در خطوط اطفاء حریق، امکان پمپاژ آب با قدرت بالا به سیستم‌های اطفاء را فراهم می‌کنند و به این ترتیب به کنترل و خاموش کردن آتش کمک می‌کنند.

گاهی پیش می‌آید که پمپ‌های اصلی به دلایل مختلف نمی‌توانند روشن شوند و فشار مورد نیاز را تامین کنند بنابراین در این وضعیت با فرمان تابلو کنترل، پمپ رزرو استارت خورده و وارد مدار می‌گردد.

دلیل بهره‌گیری از جوکی پمپ ممانعت از استارت و استاپ نمودن مکرر پمپ اصلی و در نهایت به حداقل رساندن استهلاک پمپ اصلی نصب شده بر روی بوستر پمپ آتش نشانی می‌باشد و از سوی دیگر موجب کاهش هزینه‌های بوستر پمپ آتش نشانی می‌گردد.

پمپ های آتش نشانی افقی، عمودی، پمپ‌های اِند ساکشن، بوستر تقویت کننده دور ثابت و متغیر از جمله انواع بوسترهایی است که در این زمینه تولید شده اند.

بوستر پمپ آتش نشانی فشار آب را در یک مقدار از پیش تعیین شده حفظ می‌نماید. به محض افت فشار در سیستم که توسط سنسورهای فشار نصب شده بر روی بوستر پمپ حس می‌گردد و اطلاع آن به تابلو برق، بلافاصله ابتدا (در صورت وجود جوکی پمپ بر روی بوستر پمپ) جوکی پمپ وارد مدار شده و افت فشار بوجود آمده را جبران می‌نماید.

Report this page